Scoil Bhride National School

The development consisted of a new single storey extension to the rear of the building, including a ‘special educational needs unit’ comprising of 2 base classrooms, 1 practical activity room, 1 central activity space & offices.

Project Description

The development consisted of a new single storey extension to the rear of the building, including a ‘special educational needs unit’ comprising of 2 base classrooms, 1 practical activity room, 1 central activity space, offices, assisted WC’s and other associated ancillary spaces. External works included hard/soft play area, new vehicular drop off area, car parking spaces and all associated site works. Including a new pumping station along public road

Project Details

Scoil Bhride National School
Completed August 2017
Van Dijk Architects